ΚΥΠΡΟΣ

Η κουβέντα του Κίρζη οδηγεί τους παίκτες στον τίτλο

Η κουβέντα του Κίρζη οδηγεί τους παίκτες στον τίτλο

Τον Οκτώβριο του 2014, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Χριστάκη Χριστοφόρου από τον πάγκο του Απόλλωνα, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κίρζης, είχε προχωρήσει σε ραδιοφωνικές δηλώσεις.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» είχε αναφέρει πως: «Θέλουμε το πρωτάθλημα, όχι μόνο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γιατί έχει να πάρουμε αυτό τον τίτλο από το 2006».

Η κουβέντα του προέδρου είναι διαρκώς στο μυαλό όλων στην ομάδα. Με πάθος και αποφασιστικότητα, με τον κόσμο στο πλευρό της και με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, ο Απόλλωνας έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Μπαίνει στα πλέι οφ από την πρώτη θέση και πάει με τεράστια ψυχολογία στα κρίσιμα ντέρμπι που ακολουθούν. Ο Αντόνε έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του πως ακόμη δεν ήρθε ο τίτλος και πως η παραμονή στην κορυφή είναι δύσκολη. Υπάρχει όμως η «δίψα» για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και αυτό τους οδηγεί σε επιτυχίες.

Η προσοχή τώρα είναι στραμμένη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα της Λεμεσού που θέλει να συνεχίσει στις νίκες, μετά την εντός έδρας επιτυχία με την Ανόρθωση.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, η προετοιμασία άρχισε το πρωί με όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα πλην του Ρομπέρ. Ο Σανγκόι θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ Χαμντανί και Μεριέμ είναι τιμωρημένοι με κάρτες.

- Έχει κερδίσει την εντυπώσεις ο Νούνο Λόπες στο ματς με την Ανόρθωση. Ο Πορτογάλος δημιούργησε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει αισθητά τον Απόλλωνα.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top