Αληθινή ιστορία για να δακρύσεις όπως αυτός ο άστεγος στη φωτογραφία

Αληθινή ιστορία για να δακρύσεις όπως αυτός ο άστεγος στη φωτογραφία

Ο Ηρακλής Πνευματικάκης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να κάνει σέρβις στην φωτογραφική του μηχανή.

Τελειώνοντας και ενώ ετοιμάζεται να φύγει, βρίσκεται μπροστά σε μια σκηνή συναισθηματικά φορτισμένη που τον έκανε να σηκώσει αστραπιαία την κάμερα και να τραβήξει τέσσερις φωτογραφίες. Γύρισε σπίτι του και μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να τις ανεβάσει στο προσωπικό του προφίλ. Μέσα σε λίγες ώρες είχε χιλιάδες κοινοποιήσεις και ακόμη περισσότερα μηνύματα.  

"Το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως είχα δει και είχα στην κάμερά μου κάτι που με συγκίνησε. Αν αυτό μπορούσε να κάνει έστω και έναν ακόμη να νιώσει το ίδιο, τότε είναι καλό. Δεν είχα καμιά διάθεση για δημοσιότητα. Δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και δεν ζήτησα αμοιβή από κανέναν για τις φωτογραφίες αυτές.

Είδα μια από αυτές τις στιγμές που όλοι μας έχουμε δει σε διάφορα sites του εξωτερικού και την είχα μπροστά μου. Κάποιοι μπορούν να πουν πως ήταν στημένο. Έχω ακούσει διάφορα από χθες, αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στους άλλους που θα δουν τις φωτογραφίες και θα συγκινηθούν.

Ο νεαρός αυτός πλησίασε τον άστεγο και χωρίς φανφάρες και επίδειξη του έδωσε τα παπούτσια. Κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και σίγουρα δεν με κατάλαβαν πως τους τράβηξα."  

φωτό: Hρακλής Πνευματικάκης

φωτό: Hρακλής Πνευματικάκης

φωτό: Hρακλής Πνευματικάκης

Πηγή: Lifo.gr  — Φωτό: Hρακλής Πνευματικάκης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE