ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Ορφανίδης: 'Με εκπλήσσει η αντίδραση του κ.Τράγκολα' - Όσα απαντάει μετά την αποκάλυψη ότι υπάρχει sonar στην Κύπρο

Χρ. Ορφανίδης: 'Με εκπλήσσει η αντίδραση του κ.Τράγκολα' - Όσα απαντάει μετά την αποκάλυψη ότι υπάρχει sonar στην Κύπρο

Μετά τις δηλώσεις του κ.Τράγκολα στο ThemaOnline μετά την αποκάλυψη ότι στην Κύπρο υπάρχει sonar πεταμένο σε αποθήκη, ο κ.Ορφανίδης δίνει την δική του τοποθέτηση.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Χρίστο Ορφανίδη, ο οποίος από πλευράς του ξεκαθαρίζει ότι δεν άφησε κανέναν υπαινιγμό για μίζες.  

Όπως εξήγησε στην γραπτή αναφορά του, έγραφε χάθηκε χρόνος και χρήμα εφόσον υπήρχε το sonar στην Κύπρο και κανείς δεν έκανε τις απαιτούμενες έρευνες για να ενημερωθεί. Επίσης πρόσθεσε ότι δεν ελέγχθηκε εάν το συγκεκριμένο sonar που βρίσκεται στην Κύπρο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες, ίσως με μία τροποποίηση ή και ενίσχυση του με αποτέλεσμα να μην σπαταλούσαμε περισσότερα χρήματα στην άφιξη ενός νέου sonar.  

Ο κος. Ορφανίδης μας εξήγησε πως δεν έλαβε απλώς μια πληροφορία και έσπευσε να κάνει ανακοινώσεις, αλλά έκανε ερευνες έτσι ώστε να διασταυρώσει την πληροφόρηση που έλαβε το πρωί της Παρασκευής (03/04).

Μάλιστα, μας αναφέρει ότι ενημερώθηκε για την χρήση του συγκεκριμένου sonar, αλλά και τον σκοπό που ήρθε στην Κύπρο με περισσότερα στοιχεία.  

“Το μόνο που ειπα είναι ότι θα μπορούσαν να το βρούν, αλλά δεν έψαξαν” ανάφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας. 

Τέλος ο κ. Ορφανίδης ανάφερε: “ Ποτέ δεν άφησα κανένα υπονοούμενο και λυπούμαι αν παραφράζουν τις δηλώσεις μου. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα στο έργο της Πυροσβεστικής, την οποία εκτιμώ και το προσωπικό και τους αξιωματικούς. Με εκπλήσσει η αντίδραση του κ. Τραγκολα, δεν υπήρχε κανένας λόγος για περεταίρω σχόλια και αναφορές, εγώ σήμερα αναφέρθηκα στο πρόσωπό του κύριου Τραγκολα γιατί και αυτός αναφέρθηκε στο δικό μου. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top