ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τα επόμενα βήματα των Αρχών- Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τα επόμενα βήματα των Αρχών- Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ μεταφέρεται το πρωί της Τετάρτης 8/5 στη Λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτου, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

 
 
Παράλληλα, θα συνεχιστούν στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό οι έρευνες για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, με τη βοήθεια δύτη και αν χρειαστεί και της ρομποτικής κάμερας.
 
Στο μεταξύ, οι ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη την Τρίτη7/5 ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 19:00, χωρίς αποτέλεσμα. Την περιοχή των ερευνών επισκέφτηκε λίγο μετά τις 16:00, και ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών, ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων αποφάσισε να ξανά εισέλθει σήμερα το απόγευμα, εντός της Κόκκινης Λίμνης, δύτης με σκάφανδρο, ούτως ώστε να ελεγχθούν κάποια σημεία και να αρχίσουν να αποκλείουν σημεία. Τις έρευνες δυσχεραίνει η μηδενική ορατότητα και το γεγονός ότι τα νερά της λίμνης είναι θολά.
 
Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, εντός της λίμνης όποιος έφτανε πέταγε μέσα διάφορα αντικείμενα. Μάλιστα το απόγευμα ο δύτης έβγαλε δύο αντικείμενα από την Κόκκινη Λίμνη, τα οποία δεν συνδέονται με την υπόθεση.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάρα πολλά σημεία που πρέπει να ελεγχθούν και πως κατά τις αυριανές έρευνες θα επικεντρωθούν δυτικά και βόρεια της Κόκκινης Λίμνης.
 
Σημειώθηκε ότι το ανατολικότερο μέρος της Κόκκινης Λίμνης, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς, έχει ερευνηθεί πλήρως, ενώ ταυτόχρονα με τις αυριανές έρευνες στο Μιτσερό, θα αρχίσει σκανάρισμα της Λίμνης «Μεμί» στο Ξυλιάτο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Συντονισμού βρίσκεται σε επικοινωνία με Άγγλους εμπειρογνώμονες και σε επόμενο στάδιο και αν χρειαστεί θα γίνει χρήση ραντάρ διείσδυσης εδάφους, ούτως ώστε να ελεγχθούν οι περιοχές μέσα στη Λίμνη που είναι καλυμμένες με λάσπη.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top