ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ - Φέρεται να σκότωσε την Asmita με άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο αυτοκίνητό του

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ - Φέρεται να σκότωσε την Asmita με άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο αυτοκίνητό του

Νέες λεπτομέρειες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι νεκροψίες επί των σορών των γυναικών που εντοπίστηκαν, για τον τρόπο με τον οποίο ο 35χρονος επέλεγε να σκοτώνει τα θύματά του. 

Σύμφωνα με τον ημερήσιο τύπο, η νεκροψία επί της σορού της άτυχης 30χρονης Asmita Kahdka Anu, έχει δείξει ότι ο θάνατος της προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι και όχι από πνιγμό, κάτι που απέδειξαν οι προηγούμενοι σοροί γυναικών που εντοπίστηκαν. 

Ωστόσο το ερώτημα κατά πόσον ο 35χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη παραμένει μέχρι στιγμής αναπάντητο μιας και τις απαντήσεις θα δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις, που είναι και το επόμενο στάδιο. 

Επίσης πληροφορίες από τον τύπο αναφέρουν ότι ο 35χρονος ομολόγησε πως σκότωσε την 30χρονη Asmita το καλοκαίρι που πέρασε στην περιοχή όπου αναγειρόταν το νέο Mall στη Λευκωσία, εντός του οχήματός του. 

Εάν λοιπόν αποδειχθεί ότι η Asmita άφησε την τελευταία της πνοή μετά από κτυπήματα, τότε αυτό αποδεικνύει ότι ο 35χρονος Μεταξάς δεν είχε συγκεκριμένο μοτίβο για την διάπραξη των φόνων του. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top