ΕΛΛΑΔΑ

23χρονος Ελλαδίτης έδεσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον πατέρα του

23χρονος Ελλαδίτης έδεσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον πατέρα του

Θέλησε να τον ληστέψει και του έκανε βασανιστήρια. Το επανέλαβε και για δεύτερη φορά. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, όταν ένας 23χρονος Έλληνας έδεσε, φίμωσε, ξυλοκόπησε και λήστεψε τον ίδιο του τον πατέρα. Μάλιστα, επέστρεψε μετά από λίγες ώρες για να… συνεχίσει τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία!

Ο πατέρας πήγε στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής και προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του παιδιού του ο οποίος, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, διέρρηξε το σπίτι για να κλέψει χρήματα, αλλά όταν τον βρήκε μπροστά του δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει γρονθοκοπώντας τον.

Στην συνέχεια, όπως περιέγραψε, αφού τον έδεσε και τον φίμωσε, έψαξε τα δωμάτια, βρήκε 300 ευρώ τα οποία έβαλε στην τσέπη και έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ξαναγύρισε στο σπίτι και γρονθοκόπησε ξανά τον ακινητοποιημένο πατέρα του, για να τον υποχρεώσει να του αποκαλύψει πού φύλαγε και άλλα χρήματα, πέρνοντας τελικά, άλλα 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο πατέρας κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει για βοήθεια, με τον 23χρονο να έχει εντοπιστεί από την ελληνική αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για ληστεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top