ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομία στο σπίτι πολιτικού λόγω καυγά με τη… φιλενάδα του

Αστυνομία στο σπίτι πολιτικού λόγω καυγά με τη… φιλενάδα του

Η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian που ανέφερε ότι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι όπου ζει ο Μπόρις Τζόνσον με τη φιλενάδα του Κάρι Σίμοντς στο νότιο Λονδίνο από γείτονες που ανησύχησαν όταν άκουσαν έναν δυνατό καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20/06, δηλαδή περίπου έξι ώρες αφότου ο τέως υπουργός Εξωτερικών είχε προκριθεί μαζί με τον Τζέρεμι Χαντ στην τελική δυάδα των υποψηφίων νέων πρωθυπουργών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Guardian επικαλείται ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε ένας γείτονας στο οποίο  η 31χρονη πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος φώναζε «φύγε από πάνω μου» και «φύγε από το διαμέρισμά μου» ενώ ο 55χρονος κ. Τζόνσον αρνιόταν.

Στο ηχητικό η κα Σίμοντς φέρεται επίσης να διαμαρτύρεται διότι ο κ. Τζόνσον λέρωσε τον καναπέ της με κόκκινο κρασί και να του λέει: «Απλά δε νοιάζεσαι για τίποτα επειδή είσαι κακομαθημένος. Δε νοιάζεσαι για λεφτά ή για τίποτα». Ο κ. Τζόνσον ακούγεται να φωνάζει «φύγε από το γ... μου λάπτοπ».

Οι γείτονες έχουν περιγράψει τις πολύ δυνατές φωνές και πολύ δυνατούς κρότους, μεταξύ άλλων σαν πιάτα να σπάνε. Ο καυγάς φέρεται να διήρκεσε περί τα δέκα λεπτά.

Ο γείτονας που μίλησε στον Guardian δηλώνει ότι χτύπησε την πόρτα του ζευγαριού, χωρίς απάντηση, πριν αποφασίσει να καλέσει την αστυνομία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε: «Αστυνομικοί μετέβησαν και μίλησαν σε όλους τους ενοίκους της διεύθυνσης, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά. Δεν υπήρχαν αδικήματα ή ανησυχίες προφανείς στους αξιωματικούς και δεν υπήρχε λόγος για αστυνομική δράση».

Εν τω μεταξύ σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρμιγχαμ η πρώτη από τις 16 προεκλογικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα κατά τις οποίες οι δύο επίδοξοι διάδοχοι της Τερέζα Μέι θα απευθυνθούν στα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος, τα οποία θα αναδείξουν τον επόμενο ηγέτη του κόμματος και της χώρας.

Με επιστολή του προς τον κ. Τζόνσον δε, ο αντίπαλός του Τζέρεμι Χαντ ζητά περισσότερα τηλεοπτικά debate μεταξύ τους πέρα από το προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου.

Ο κ. Χαντ λέει ότι πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δύο debate πριν τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος αρχίσουν να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο στις 6 Ιουλίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top