Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Ρουβά στη γυναίκα του - Επέτειος για το ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Ρουβά στη γυναίκα του - Επέτειος για το ζευγάρι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέτειος γάμου για το ζευγάρι αλλά παράλληλα και γεννέθλια για την Κάτια Ζυγούλη. 

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς και η σύζυγος του Κάτια Ζυγούλη, έχουν σήμερα Πέμπτη (4/7) επέτειο γάμου και έιναι πολύ ευτυχισμένοι. 

Παράλληλα και την Πέμπτη (4/7) είναι και τα γεννέθλια της Κάτια, όπου με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα ο Σάκης να προχωρήσει σε ερωτική εξομολόγηση δημόσια προς την σύζυγό του. 

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης αναφέρει: 

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια.

Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤
.
.
#happybirthday #happyaniversary#love #happiness #miazoimazi». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE