ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σηκώνουν drones για εντοπισμό του αγνοούμενου Α.Αγαθαγγέλου -Μαρτυρίες για δύο σημεία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σηκώνουν drones για εντοπισμό του αγνοούμενου Α.Αγαθαγγέλου -Μαρτυρίες για δύο σημεία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου από τη Λάρνακα, με την συμβολή πτητικών μέσων.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα από την περασμένη Πέμπτη (4/7), ενισχύονται με την συμβολή drones. 

Οι έρευνες της Δευτέρας (8/7) λοιπόν, στηρίζονται στα drones τα οποία θα προσφέρουν μια μεγαλύτερη σε όγκο εικόνα της περιοχής για περεταίρω έρευνα και βοήθεια στον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην ομάδα ερευνών συμβάλουν μέλη της Αστυνομίας, την Πολιτικής Άμυνας, της ομαδάς εθελοντών Ε.Τ.Ε.Α (Εθελοντικό Τμήμα Έκτακτων Αναγκών) και άλλοι εθελοντές.

Νεότερες πληροφορίες για τις έρευνες στην περιοχή της Ριζοελιάς – περιοχή κοντά στον χώρο διαμονής του ηλικιωμένου- αναφέρουν ότι το βράδυ της Κυριακής (7/7), εξασφαλίστηκαν δύο μαρτυρίες από την Αστυνομία, οι οποίες ήθελαν τον ηλικιωμένο να έχει θεαθεί σε δύο σημεία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο ThemaOnline, τα σημεία αυτά αφορούσαν ένα εργοστάσιο στη περιοχή της Ριζοελιάς καθώς και περιοχή στην οποία υπάρχουν κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και στα δύο σημεία μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, με τις ομάδες να «χτενίζουν» τα εν λόγω σημεία, χωρίς ωστόσο τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top