ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην διάθεση του κοινού ο δρόμος που είχε κλείσει

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην διάθεση του κοινού ο δρόμος που είχε κλείσει

Ο δρόμος Αγίου Αμβροσίου – Βουνιού, ο οποίος ήταν κλειστός λόγω της πυρκαγιάς έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει και ο δρόμος Λεμεσού - Καντού - Πλατρών, παρά το χωριό Κισσούσα, ο οποίος επίσης έχει ανοίξει.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρωινή ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Επ. Λεμεσού, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Για την πυρκαγιά, συνελήφθη 43χρονος ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE