Χαμπιαούρης: Την Δευτέρα το πόρισμα για τον Διευθυντή –Τι είπε για τον 14χρονο

Χαμπιαούρης: Την Δευτέρα το πόρισμα για τον Διευθυντή –Τι είπε για τον 14χρονο

Τη Δευτέρα θα είναι έτοιμα τα πορίσματα της πειθαρχικής έρευνας, που διατάχθηκε εναντίον Διευθυντή Λυκείου της Λευκωσίας, ο οποίος είχε εκδιώξει χθες από το σχολείο μαθήτρια, που φορούσε μαντήλα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός μέχρι να εκδοθεί το πόρισμα από την έρευνα, που έχει διατάξει το Υπουργείο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει άποψη επί του θέματος, σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι «οπωσδήποτε έτοιμα τη Δευτέρα».

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, εάν τη Δευτέρα θα επισκεφθεί το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, απ` όπου εκδιώχθηκε η μαθήτρια, ο κ. Χαμπιαούρης είπε ότι αυτό θα κριθεί από τα δεδομένα, για να σημειώσει πως το απόγευμα σήμερα θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την οικογένεια της μαθήτριας.

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν η μαθήτρια θα μετακινηθεί από το συγκεκριμένο σχολείο σε άλλο, ο κ. Χαμπιαούρης είπε: «Ούτε να το σκέφτεστε».

Για τον 14χρονο, που εντοπίστηκε χθες νεκρός από τον πατέρα του, ο Υπουργός Παιδείας είπε ότι η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας επιμελείται του θέματος, ωστόσο, μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν είχε καμιά ενημέρωση.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline.