ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου οδηγήθηκε και κρατείται ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 10/10 με την κατηγορία της επίθεσης σε δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που μεταδίδονται, ο επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του κ. Λάλα.

Όταν ο επιμελητής εντόπισε τον γνωστό δημοσιογράφο στο εμπορικό κέντρο, του επέδωσε την απόφαση και ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του ο δημοσιογράφος, ζητώντας να του γίνει σωματική έρευνα. Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.

Ετσι, ο Θανάσης Λάλας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου, όπου και καταμηνύθηκε για τα αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης και της παρεμπόδισης αναγκαστικής εκτέλεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top