ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: «Χάνω την δουλειά μου, χάνω τα πάντα» - Αποφυλακίστηκε αλλά… επιστρέφει!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: «Χάνω την δουλειά μου, χάνω τα πάντα» - Αποφυλακίστηκε αλλά… επιστρέφει!

Σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκε την Τετάρτη (16/10) νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 26χρονος οδηγηθεί σε απευθείας δίκη στις 22 Οκτωβρίου.

Ο 26χρονος, μόλις η δικαστής ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ανέφερε: «Χάνω την δουλειά μου, χάνω τα πάντα». H δικαστής του εξήγησε ότι την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο πρέπει να έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα και έκθεση από το Γρ. Ευημερίας.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός, εξέτισε ποινή έξι μηνών για συναφή αδικήματα, ωστόσο, με το που αποφυλακίστηκε, φαίνεται να βιαιοπράγησε εναντίον προσώπου.  

Πρόκειται για τον 26χρονο από την Ρουμανία, ο οποίος στις 14/7/2019 κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς, μετά από καταγγελία που προέκυψε σε βάρος του από 34χρονο ομοεθνή του, ότι του επιτέθηκε.  

Ο 26χρονος όταν παρουσιάστηκε στο Τμήμα, ήταν υπό την επήρεια μέθης και με το που εισήλθε στον χώρο κλότσησε και έσπασε ένα γυάλινο τραπεζάκι, ενώ στη θέα του 34χρονου που τον κατήγγειλε έγινε μαινόμενος ταύρος και άρχισε να τον κτυπά.  

Μάλιστα, επίθεση από τον 26χρονο δέχθηκε και αστυνομικός που επιχείρησε να τους χωρίσει με τον 34χρονο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top