ΕΛΛΑΔΑ

«Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά» - Ήταν θύμα bullying η φοιτήτρια και ήθελε να πάρει εκδίκηση

«Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά» - Ήταν θύμα bullying η φοιτήτρια και ήθελε να πάρει εκδίκηση

Η μαθήτρια σηκώθηκε από τη θέση της, έβγαλε ένα μαχαίρι 14 εκατοστών και είπε: «Τόσο καιρό γελάτε μαζί μου θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά αλλά όχι με εμένα».

Στο Αττικό νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και τα πόδια διακομίστηκαν τρεις σπουδάστριες της σχολής νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στον Ρέντη, που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από συμμαθήτριά τους.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της δεύτερης ώρας των μαθημάτων η μαθήτρια σηκώθηκε από τη θέση της, έβγαλε ένα μαχαίρι 14 εκατοστών και είπε: «Τόσο καιρό γελάτε μαζί μου θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά αλλά όχι με εμένα».

Αστραπιαία και σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε τις συμμαθήτριές της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων σπουδαστών, ενώ ένας εξ αυτών τις πέταξε μια καρέκλα με αποτέλεσμα να της πέσει το μαχαίρι και να καταφέρουν οι υπόλοιποι μαθητές να βγουν από την αίθουσα.

Οι τραυματισμένες μαθήτριες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη που πραγματοποίησε την επίθεση.

Στην τσάντα της μαθήτριας βρέθηκε τρισέλιδο σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται περιστατικά bullying όχι όμως και τα ονόματα όσων την είχαν παρενοχλήσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top