ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Με ανακοίνωση του το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους λόγω κορωνοϊού, την Παρασκευή 6/3 και το Σάββατο 7/3, εξαιτίας ύποπτου κρούσματος.

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Φαίνεται πως η διοίκηση του ιδρύματος σκοπεύει να πραγματοποιήσει απολύμανση για προληπτικούς λόγους, στους χώρους του Πανεπιστημίου.

H Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε πως έχει πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι από αφρικανική χώρα και ήταν καλεσμένη καθηγήτρια στο τμήμα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Η ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου

Σε μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο δεν αναφέρει τους λόγους που θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top