ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η LEROY MERLIN δίπλα στους εργαζόμενους και τους καταναλωτές

Η LEROY MERLIN δίπλα στους εργαζόμενους και τους καταναλωτές

Με ανακοίνωση της η LEROY MERLIN ενημερώνει τους καταναλωτές:

«Η υγεία των εργαζόμενών μας αλλά και των πελατών μας είναι βασική προτεραιότητα για εμάς. Με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η LEROY MERLIN ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού SARS–CoV-2 (κορωνοϊός). Έτσι, από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.


Κατά το διάστημα αυτό, προσπαθώντας να καλύψουμε την όποια ανάγκη βελτίωσης της κατοικίας σας, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points! Παράγγειλε ό,τι χρειάζεσαι τηλεφωνικώς στο 22473400, Δευτέρα μέχρι Σάββατο μεταξύ 9.00-17.00, κι εμείς θα σας το φέρουμε δωρεάν στο σπίτι ή σε 1 από τα 100 σημεία παραλαβής σε ολόκληρη την Κύπρο!». Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ομάδα της LEROY MERLIN υποστηρίζει το κίνημα #menoumespiti και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μας θυμίζει «Φροντίστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και θα είμαστε σύντομα ξανά μαζί!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top