ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοτικό Κολυμβητήριο Παραλιμνίου – Το όνειρο πήρε «σάρκα και οστά»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοτικό Κολυμβητήριο Παραλιμνίου – Το όνειρο πήρε «σάρκα και οστά»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η δηµιουργία ενός κολυµβητηρίου στην Ελεύθερη Αµµόχωστο αποτελούσε ανέκαθεν όνειρο και στόχο των ανθρώπων της περιοχής και ειδικότερα του Παραλιµνίου και του Ναυτικού Οµίλου Κωνσταντίας.

Παρά τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις – µόνο στα χαρτιά – για δηµιουργία ολυµπιακού κολυµβητηρίου στη Δερύνεια (κοντά στο Νοσοκοµείο Αµµοχώστου), παραµένουν ακόµα αποφάσεις.

Έτσι οι άνθρωποι του Ναυτικού Οµίλου Κωνσταντίας, µε την απλόχερη βοήθεια του Δήµου Παραλιµνίου που ανέλαβε εξ ολοκλήρου, χωρίς καµία κρατική βοήθεια, το κονδύλι της ανέγερσης του κολυµβητηρίου έδωσαν πνοή στο όνειρο των ανθρώπων της περιοχής.

Ο Ναυτικός Όµιλος Κωνσταντίας απέκτησε το δικό του κολυµβητήριο, δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ένωσης Νέων Παραλιµνίου!

Μιλώντας µε τον πρόεδρο του Ναυτικού Οµίλου Κωνσταντίας, Λοίζο Λοίζου µας είπε για το όλο έργο:

«Η απόφαση πάρθηκε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, πριν δύο χρόνια βγήκαµε σε προσφορές και τον Δεκέµβριο του 2019 έγινε προσωρινή παραλαβή του κολυµβητηρίου. Εκκρεµεί ακόµη η µίσθωση προς τον Ναυτικό Όµιλο Κωνσταντίας και οι τελικές άδειες του κολυµβητηρίου». Με την ανέγερση του κολυµβητηρίου, όπως µας είπε ο κ. Λοίζου, «λύθηκε ένα µεγάλο πρόβληµα µε τις συνεχείς µετακινήσεις των αθλητών του οµίλου για προπονήσεις, πότε στη Λάρνακα και πότε στις βάσεις των Άγγλων στον Άη Νικόλα». Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Κωνσταντίας, µας είπε ακόµα: «Από τις πρώτες προπονήσεις που έγιναν φάνηκε η βελτίωση στις επιδόσεις των αθλητών».

Πέρα όµως από την κολύµβηση και την τεράστια σηµασία που έχει για τις προπονήσεις των αθλητών, όπως µας είπε ο Λοίζος Λοίζου υπάρχουν οι προοπτικές για χρήση του κολυµβητηρίου από αθλητές τριάθλου, «έγιναν ήδη κάποιες συζητήσεις µε Ελβετό προπονητή, για µαθήµατα ναυαγοσωστικής, καθώς επίσης και καταδύσεων».

Μάλιστα κατέληξε ο πρόεδρος του Ν.Ο. Κωνσταντίας, «υπάρχει σαν σκέψη και δηµιουργία οµάδας υδατοσφαίρισης», ενώ ο βασικός στόχος και προσπάθεια της ανέγερσης του κολυµβητηρίου είναι «η αυτοδυναµία του Οµίλου και να είναι οικονοµικά ανεξάρτητος».

Πηγή: koek.org.cy

The post Δημοτικό Κολυμβητήριο Παραλιμνίου – Το όνειρο πήρε «σάρκα και οστά»! (ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top