Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει γι’ ακόμη μια φορά το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» και την εκστρατεία «Giraffes for Hope»

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει γι’ ακόμη μια φορά το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά»  και την εκστρατεία «Giraffes for Hope»

Υιοθέτησε τη Lily που φιλοτέχνησε η καλλιτέχνις Λήδα Συμεωνίδου

Η Τράπεζα Κύπρου συμμετέχει στην εκστρατεία «Giraffes for Hope», που διοργανώνει το «Σοφία για τα Παιδιά», τα έσοδα της οποίας θα παραχωρηθούν για τις ανάγκες παιδιών στην Κύπρο και στην Κένυα με επίκεντρο το δικαίωμά τους στη μόρφωση, την υγεία και την αξιοπρέπεια.

Στη φετινή εκστρατεία, 20 καμηλοπαρδάλεις ξεκίνησαν ένα συμβολικό ταξίδι από την Κένυα, φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από Κύπριους καλλιτέχνες και υιοθετήθηκαν από εταιρείες οι οποίες στήριξαν την προσπάθεια, έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ, η κάθε μια.

H καμηλοπάρδαλη Lily, που ‘υιοθετήθηκε’ από την Τράπεζα Κύπρου και φιλοτεχνήθηκε από την εικαστικό Λήδα Συμεωνίδου, παραλήφθηκε από τη Διευθύντρια Διεύθυνσης Διαχείρισης Διαθεσίμων Δέσποινα Κυριακίδου, εθελόντρια του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη.

Οι καμηλοπαρδάλεις εκτίθενται για το ευρύ κοινό στο The Mall of Cyprus από τις 18 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2020 και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020.

Η Τράπεζα Κύπρου συγχαίρει το «Σοφία για τα Παιδιά» και όλους τους εθελοντές του, για το έργο που επιτελούν, με αφοσίωση, αγάπη και ελπίδα για τα παιδιά.

Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της, στηρίζει το έργο του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδία» από το 2014, μέσω της χορηγίας του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που λειτουργεί σε επιλεγμένα σχολεία και φροντίζει τα παιδιά να έχουν σπιτικό φαγητό καθημερινά, μαγειρεμένο στο σχολείο τους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE