ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ!

Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ!

Ο σπουδαίος Ηρακλής νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League και την έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Αήττητο ήταν και πάει για την Ενωση που έχασε για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. Δείτε την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με όμορφο γυριστό του Γιάννη Πασά, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Η ΑΕΚ πίεσε για το γκολ και έφτασε στην ισοφάριση στο 27' με κοντινό πλασέ του Χρήστου Αραβίδη, έπειτα από κεφαλιά του Βαγγέλη Πλατέλλα. Η χαρά των ποδοσφαιριστών της "Ένωσης" κράτησε μόλις 7 λεπτά, καθώς ο Εμάνουελ Περόνε εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Δημήτρη Ανάκογλου, πέρασε τον Γιάννη Ανέστη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-1. Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αργεντινός έχασε μεγάλη ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ανέστη.

Η ΑΕΚ, όσο περνούσε η ώρα, ασκούσε μεγαλύτερη πίεση μπροστά στα καρέ του Χουάντερσον, αλλά οι παίκτες του "Γηραιού" έκλεισαν τους χώρους, ενώ οι σέντρες που επιχείρησαν οι "κιτρινόμαυροι" αποδείχθηκαν εύκολη λεία για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον "Γηραιό" να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη, η οποία τον καθιστά πρωτοπόρο μαζί με την ΑΕΚ στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, έχοντας 10 βαθμούς έκαστος.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης (69' Τσιλιγκίρης), Ρομάνο (58' Κυριακίδης), Περόνε.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (82' Ρόβας), Γιόχανσον, Ανάκογλου (70' Ντούνης), Μπαρμπόζα, Πλατέλλας, Ζόριτς (55' Κρισάντους), Αραβίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top