ΚΥΠΡΟΣ

Μεγάλη διάκριση για τον Παναγή!

Μεγάλη διάκριση για τον Παναγή!

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παναγή αναδείχτηκε παίκτης του μήνα.

Για τη 3η και τελευταία αγωνιστική Απριλίου 2015, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας περιόδου 2014/2015, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 25&26/4/15, ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο ‘Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

Ισαμέλ Κονσάλβες ΑΝΟΡΘΩΣΗ Κων/ίνος Χαραλαμπίδης ΑΠΟΕΛ Ιφεανί Ονίλο ΕΡΜΗΣ Κων/ινος Παναγή ΟΜΟΝΟΙΑ Ράφικ Τζιμπούρ ΑΠΟΕΛ Ρικάρτο Λόπεζ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ Αντρέας Μακρής ΑΝΟΡΘΩΣΗ Μανού ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ Μετά την καταμέτρηση των ψήφων που έγινε στη παρουσία του Αθλητικογράφου του ΡΙΚ, Αχιλλέα Γεωργιάδη, ΄΄

Καλύτερος Ποδοσφαιριστής’’ του Επάθλου Ήθους Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, για τον μήνα Απρίλιο 2015, αναδείχτηκε ο νεαρός τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος και θα βραβευτεί από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση του ομώνυμου θεσμού.

Περαιτέρω ο Κωνσταντίνος Παναγή, θα υποδείξει ένα εγκεκριμένο φιλανθρωπικό Ίδρυμα, στο οποίο η CARLSBEG θα συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ. Την δεύτερη θέση πήρε ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης και την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ίσμαελ Κονσάλβες της Ανόρθωσης και ο Νέστωρας Μυτίδης της ΑΕΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top