Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Έντονη είναι η επέκταση της διασποράς του κορωνοϊού μεταξύ των κρατουμένων στις Φυλακές Λάρισας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν 33 νέα κρούσματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα 86 που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενες δειγματοληψίες. Αυτά αφορούν τις Πτέρυγες Α΄ και Β’ του σωφρονιστικού καταστήματος.

Πλέον και οι 33 κρατούμενοι, όπως και οι στενές επαφές τους, έχουν απομονωθεί σε ειδικούς θαλάμους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στις Φυλακές Λάρισας φτάνει τους 119 κρατούμενους, σημαίνει πως σε καθεστώς καραντίνας βρίσκονται εκατοντάδες άτομα.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Μορφάκης Σολωμονίδης: «Υπογράφουμε κοινή δήλωση και θα στηρίξουμε τον συναγωνιστή Νίκο Αναστασίου»

Την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της ΕΔΕΚ και να στηρίξει τον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Νίκο Αναστασίου, γνωστοποίησε και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολωμονίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE