ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χειροπέδες σε 43χρονο για τον εντοπισμό πιστολιού

ΕΠ.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χειροπέδες σε 43χρονο για τον εντοπισμό πιστολιού

Υπό τετραήμερη κράτηση 43χρονος. H Αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί στη σύλληψη 43χρονου, κάτοικου επαρχίας Λευκωσίας.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Θυμίζουμε ότι ένα πιστόλι και μία γεμιστήρα πιστολιού εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης 29/12, σε ανοικτό χώρο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, με την Αστυνομία να διεξάγει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η προέλευσή του.

Γύρω στις 11π.μ., μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ανοικτό χώρο, εντός κατοικημένης περιοχής, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ένα τσαντάκι εντός του οποίου βρισκόταν το πιστόλι και μία κενή γεμιστήρα πιστολιού. Όλα τα αντικείμενα παραλήφθηκαν και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE