ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα παραδέχθηκε όλα ο 59χρονος πατέρας – Τα κίνητρα του διπλού φονικού στους Εργάτες ενώπιον των ανακριτών

Τα παραδέχθηκε όλα ο 59χρονος πατέρας – Τα κίνητρα του διπλού φονικού στους Εργάτες ενώπιον των ανακριτών

Μετά από περίπου δέκα ημέρες από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στους Εργάτες, η υπόθεση θεωρείται εξιχνιασθείσα.

Ο 59χρονος πατέρας που σκότωσε γυναίκα και γιο τα ομολόγησε όλα προ ημερών, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας επισκέπτονταν καθημερινά τον 59χρονο Κωστάκη Γιάγκου, ο οποίος λύγισε και ομολόγησε προφορικά τα όσα φρικτά έχει διαπράξει. 

Οι αναφορές του για τις ενέργειες του εκείνη την ημέρα, συνάδουν με τα όσα κατέθεσε ο 25χρονος γιος του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα όσα εκτυλίστηκαν, γλυτώνοντας μάλιστα από τα δολοφονικά χέρια του πατέρα του. Το διπλό έγκλημα φαίνεται να προκύπτει από άλλα κίνητρα, εκτός των ψυχολογικών προβλημάτων του 59χρονου, τα οποία ο ίδιος ανάφερε στους ανακριτές της υπόθεσης και ερευνώνται από τις Αρχές.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, ο 59χρονος επέφερε τον θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές στην 52χρονη σύζυγο του Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο γιο του Στέλιο Γιάγκου, από τα χέρια του γλύτωσε με τραύματα από συρματόσχοινο με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει και με μαχαίρι στο λαιμό, ο 25χρονος γιος του.

Στη συνέχεια ο 59χρονος εντοπίστηκε στις Χαλεπιανές σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό, ενώ κατά τη σύλληψη του επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας με τα φονικά μαχαίρια που είχε στην κατοχή του. Όπως διαφάνηκε ο ίδιος προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, ενώ μέχρι και σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως γνωρίζουμε έχει υποστεί και μόλυνση στα τραύματα του.  

Ο 25χρονος γιος του όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, έδωσε οπτικογραφημένη κατάθεση στους ανακριτές με την θεία του και τον δικηγόρο υπεράσπισης της οικογένειας να ζητούν την προστασία του και όχι μόνο την οικονομική στήριξη από το κράτος.

Παράλληλα οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 59χρονου τρομάζουν, αφού σε ηλικία 15 χρονών σκότωσε  με στιλέτο την 10χρονη ανηψιά του καρφώνοντας της 17 φορές στο στομάχι και στο στήθος. 

Αρμόδια πηγή μας ανάφερε ότι η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας εντός της τρέχουσας εβδομάδας για φόνο εκ προμελέτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top