ΚΥΠΡΟΣ

Ετοιμάζει τις αλλαγές ο Καϊάφας

Ετοιμάζει τις αλλαγές ο Καϊάφας

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η Ομόνοια στο ματς με την Ανόρθωση, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λομπιανίτζε, Ασίς και Σκέμπρι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ράμος.

Γκαρσία και Ποτέ είναι οι δύο επιλογές για την κορυφή, Κυριάκου και Δημητρίου για το δεξί άκρο, ενώ ο Κιρμ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Φυλακτού και Ρούμπιο διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων».

Στην Ομόνοια είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι που ακολουθεί και η νίκη είναι μονόδρομος, στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Μαζικό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλοι της ομάδας στο ΓΣΠ. Τα εισιτήρια είναι 5 ευρώ, ενώ πορεία θα κάνει η ΘΥΡΑ 9 στις 13:00 από τον σύνδεσμο στη Παλλουριώτισσα.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top