ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη με τις φλόγες: Σε πύρινο κλοιό Κρυονέρι, Δροσοπηγή - Καίγονται σπίτια στις Αφίδνες

Μάχη με τις φλόγες: Σε πύρινο κλοιό Κρυονέρι, Δροσοπηγή - Καίγονται σπίτια στις Αφίδνες

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη και πέρασε από Κρυονέρι και Δροσοπηγή, καθώς το μέτωπο έφτασε στην Εθνική οδό, στα διόδια των Αφιδνών και πέρασε στην απέναντι πλευρά, με πορεία προς το Καπανδρίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά πέρασε και από τη Δροσοπηγή, όπου αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές από τις φλόγες.

Λίγο πριν τις 22:30, υπήρξε αναζωπύρωση στο μέτωπο που εξελίσσεται κοντά στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο μέτωπο, το οποίο κατακαίει τις παρυφές της Πάρνηθας.

Σπίτια έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και στις Αφίδνες, όπου πέρασε το μέτωπο της πυρκαγιάς πριν περάσει και στην απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού.

Νωρίτερα το απόγευμα η Νέα Οδός ενημέρωσε πως λόγω πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και έπειτα από εντολή της τροχαίας, πραγματοποιείται ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Οινοφύτων.

Επίσης, αναφέρει πως οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Καλυφτάκη, ενώ αντίστοιχα οι κινούμενοι προς Αθήνα θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Οινοφύτων. Στον πλευρικό σταθμό διοδίων Οινοφύτων, όπως σημειώνει, έχει τεθεί σε εφαρμογή αναστολή είσπραξης διοδίων τελών.

Παράλληλα η Νέα Οδός διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Πηγή: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top