ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο Κατάστημα Starbucks στο Metropolis Mall στη Λάρνακα

Νέο Κατάστημα Starbucks  στο Metropolis Mall στη Λάρνακα

Η εταιρία Marinopoulos Coffee Company συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στο εμπορικό Metropolis Mall στην Λάρνακα.

Το νέο κατάστημα, από τις 16/09, είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες του σε έναν μοντέρνο, άνετο και φιλόξενο χώρο. Με το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος, η οικογένεια των Starbucks στην Κύπρο μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, διαθέτοντας πλέον 16 καταστήματα και θέλοντας να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία καφέ, πάντα με το πάθος και τη διάθεση που τη χαρακτηρίζει.


Στο συγκεκριμένο κατάστημα, οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Starbucks καφέ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων με βάση τον espresso αλλά και αμέτρητες επιλογές ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks, όπως τα απολαυστικά Frappuccino® blended beverages, τα αναζωογονητικά Starbucks Refresha®, τσάι Teavana®, καθώς και μοναδικά γλυκά και αλμυρά εδέσματα για να συντροφεύσουν ευχάριστα την επίσκεψή και τα ψώνια τους στο Metropolis Mall.


Στα Starbucks, ως πρωτοπόροι πάντα στο ταξίδι του καφέ, εκτός από την πλούσια ποικιλία καφέ σε κόκκους, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής καφέ, θερμός και κούπες, που αποτελούν πρωτότυπες προτάσεις δώρων για όσους λατρεύουν τον καφέ και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις πάντα από τους ειδικούς σε θέματα καφέ των Starbucks.


Το νέο κατάστημα διαθέτει 432 τ.μ. εσωτερικού καθιστικού και εξωτερικών χώρων και πρόκειται να ξεχωρίσει για την βιομηχανική αισθητική του και για το μοντέρνο σχεδιαστικό του ύφος. Σε γήινες αποχρώσεις, απόλυτα επιβλητικό και διακοσμημένο με υπέροχα σχέδια που συνδέουν τον άνθρωπο με το καφέ, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα από την αρμονική αισθητική του, σε ένα άνετο και οικείο περιβάλλον για μοναδικές στιγμές απόλαυσης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top