Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 14 Οκτωβρίου η απολογία της Έφης – Διακόπηκε η δίκη

Μπορεί σήμερα (07.10.2021) να επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, αλλά σε μια εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πρέπει να είναι εκεί για να απολογηθεί για το έγκλημά της.

Στις 09:00 το πρωί της 14ης Οκτωβρίου, λοιπόν, η 36χρονη Έφη θα σταθεί μπροστά στους δικαστές και το θύμα της για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει, στις 20 Μαΐου 2020, βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Και κυρίως να εξηγήσει το “εσύ ξέρεις γιατί έγινε” που είχε πει στο θύμα της την πρώτη (ουσιαστικά) μέρα της δίκης.

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE