LIKE ONLINE

Δασκάλα – δασκάλα (!) Πως τα κατάφερες να γίνεις «κατά λάθος πορνοστάρ»; (ΦΩΤΟ)

Δασκάλα – δασκάλα (!) Πως τα κατάφερες να γίνεις «κατά λάθος πορνοστάρ»; (ΦΩΤΟ)

Ουδέν κρυπτόν υπό το διαδίκτυο και κυρίως από τους άντρες που μπαίνουν σε τσοντοσάιτ...

Μια 35αρα δασκάλα από την Τσεχία απολύθηκε από το σχολείο που δούλευε, όταν γονείς και συνάδελφοί της ανακάλυψαν ότι είχε γυρίσει ένα βίντεο πορνό, το οποίο κυκλοφορεί στο ιντερνετ...

Σε αυτό, η δασκάλα, δίνει μια μικρή συνέντευξη για το τι της αρέσει στο σεξ, μετά εμφανίζεται να κάθεται σε ένα καναπέ, να πασαλείβεται με λάδι και στη συνέχεια κάνει σεξ με έναν άντρα.  

Η δασκάλα, που δούλευε στο σχολείο της πόλης Ceska Lipa, έχει τη δική της εξήγηση για το βίντεο: «Εψαχνα για μια δεύτερη δουλειά και είδα μια αγγελία που ζητούσε καλλίγραμμες γυναίκες για φωτογράφιση.

Φαντάστηκα ότι θα ήταν για εσώρουχα. Νομίζω ότι μου έδωσαν κοκαΐνη. Είμαι σίγουρη ότι κάτι μου δώσανε. Η συμπεριφορά μου άλλαξε και ένοιωθα πολύ χαλαρή. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο, υπό κανονικές συνθήκες», λέει. Ενας πατέρας, μιλώντας στη Mlada fronta Dnes, είπε: «Δεν μπορώ την κατακρίνω, επειδή δεν ξέρω γιατί το εκανε. Ομως δεν είναι σωστό ένας 15χρονος να βλέπει τέτοια πράγματα.»  

Πάντως για το ζήτημα δεν ρώτηθηκε κάποιος 15χρονος...

Από: athenstimeout.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top