ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Όλος ο Κόσμος των συνεργατών της Κόσμος Ασφαλιστική εν κινήσει με το Cosmos powerTOOL!

Όλος ο Κόσμος των συνεργατών της Κόσμος Ασφαλιστική εν κινήσει με το Cosmos powerTOOL!

Η νέα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για τους Ασφαλιστικούς Σύμβουλους της Κόσμος Ασφαλιστικής.

Η Κόσμος Ασφαλιστική για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και λανσάρει τη νέα, καινοτόμα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, αποκλειστικά για τους συνεργάτες της. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο, παρέχει τη δυνατότητα σ’ όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους που συνεργάζονται με την εταιρεία, να προσφέρουν εξυπηρέτηση και υπηρεσίες ασφάλισης στους πελάτες τους, όπου κι αν βρίσκονται και όποτε επιθυμούν!

Το CosmospowerTOOL, δίνει άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες και ανακοινώσεις της εταιρείας, άμεση πρόσβαση στα στοιχεία και δείκτες του χαρτοφυλακίου του συνεργάτη. Παράλληλα, προσφέρει και λειτουργίες για αποστολή και έκδοση ασφαλιστικών προσφορών όπως και έκδοση καλυπτικών σημειωμάτων.

Συγκεκριμένα, μερικές από τις χρήσεις της εφαρμογής CosmospowerTOOL είναι η έκδοση καλυπτικών σημειωμάτων (Cover Notes) για ασφάλιση μηχανοκίνητων οχημάτων, η έκδοση και η αποστολή προσφορών για τα σχέδια ασφάλισης μηχανοκίνητων οχημάτων ιδιωτικής χρήσης όπως και για το πολυασφαλιστήριο κατοικιών «myDRIVE»και «homeCARE» αντίστοιχα, η έκδοση αποδείξεων εισπράξεων, η αυτόματη ενημέρωση των καταστάσεων των πελατών  και η ανάρτηση των αποτελεσμάτων της παραγωγικότητας τους.

Ο Διευθυντής Πληροφορικής της εταιρείας Ηλίας Νησιώτης δήλωσε: «Βαδίζουμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και το βομβαρδισμό ανταλλαγής ηλεκτρονικών δεδομένων γι' αυτό σύμφωνα και με τη ρήση «Η δύναμη βρίσκεται στην πληροφορία» έτσι και εμείς στην ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έχοντας κατά νου την άκρατη τεχνολογική έκρηξη αποφασίσαμε να δώσουμε στον ασφαλιστή του σήμερα τη δύναμη της άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία.
Τέρμα πλέον τα αυστηρά ωράρια, ο περιορισμός σε γραφειακούς χώρους και το υψηλό διαχειριστικό κόστος. Η ΚΟΣΜΟΣ, μέσω της σύγχρονης εφαρμογής CosmosΑgentspowerTOOL, δίνει την ευκαιρία στον ασφαλιστή να διαχειριστεί τις εργασιακές του ανάγκες, άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα από την οθόνη του κινητού του. Η εφαρμογή CosmosΑgentspowerTOOL αποτελεί το πρώτο από τα εργαλεία της νέας πλατφόρμας CosmospowerTOOLS που αναπτύσσει και κυκλοφορεί η Εταιρεία μας στοχεύοντας όλες τις έξυπνες συσκευές (Η/Υ, tablets, τηλέφωνα,  ρολόγια, γυαλιά, ακόμα και τηλεοράσεις).»

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS και σύντομα για Windows.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top