ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες - Ποια η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες - Ποια η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, ταραγμένη στα νοτιοανατολικά και στα βόρεια, αλλά μέχρι κυματώδης στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, αλλά ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Το πρωί, στα ανατολικά, θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού τοπικά ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη, στα νότια, μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα, στα ορεινά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top