«Ε κοπέλια βρέσχιει!» O Ανδρέας μας σήμερα δεν τρώει τον αχόρταγο αλλά τρώει… τα νερά (VIDEO)

«Ε κοπέλια βρέσχιει!» O Ανδρέας μας σήμερα δεν τρώει τον αχόρταγο αλλά τρώει… τα νερά (VIDEO)

Παράξενα και καθόλου επίκαιρα τα καμώματα του φετινού Ιούνη, αφού λίγο πολύ μας έκανε να σιγοψιθυρίζουμε το παλιό αγαπημένο… «Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή….».

Φυσικά ο αγαπημένος σε όλους σχεδόν τους Κύπριους youtuber, Ανδρέας Χατζηκώστας, που εμφανώς έχει διαφορετικά ακούσματα, τραγουδά εν χωρώ και μουσκεμένος το επίσης αγαπημένο «Βρέχει φωτιά στη στράτα μουυυυ».

Σήμερα που ο καιρός έχει τα θέματά του, τα ψυχολογικά του, ο Ανδρέας από την Αραδίππου δεν τρώει τις μπριζόλες και τες λοιπές λιχουδιές, όπως μας έχει συνηθίσει ευχάριστα, αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει στο νέο του βίντεο, σήμερα τρώει… τα νερα!

Απολαύστε το βίντεο που μας κέρασε προ ολίγων λεπτών:

Πάντως όπως μας ενημερώνει αναγνώστης μας, στην περιοχή της Αραδίππου, πέρα από καρεκλοπόδαρα, έριξε και χαλάζι.

Σ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE