ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Την ημέρα εορτής του Αγ. Παϊσίου (12/7) η κρίσιμη απόφαση για την Ελλάδα! Τυχαίο;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Την ημέρα εορτής του Αγ. Παϊσίου (12/7) η κρίσιμη απόφαση για την Ελλάδα! Τυχαίο;

Η τελική Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της Εορτής του Αγίου Παϊσίου! Φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα εορταστεί ως επίσημος Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

Εκπλήσσει και πάλι η Θεία Πρόνοια και φανερώνεται για άλλη μια φορά το πόσο δυνατή είναι η προσευχή του Γέροντα για την Ελλάδα, που τόσο αγαπούσε, αφού τα έφερε έτσι ο Θεός τα πράγματα, ώστε η φοβερή και τρομερή, η Τελική Διπλή Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα να γίνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της Εορτής του Αγίου Παϊσίου! 

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 

Στις (8/7/2015) μέσα σε ένα δραματικό παρασκήνιο, δόθηκε το τελευταίο και οριστικό Τελεσίγραφο των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα, που με δυο λόγια λέει πως είτε θα προτείνουμε άμεσα, σκληρά και αμετακίνητα μέτρα ως την Πέμπτη, είτε την Κυριακή δύο Σύνοδοι Κορυφής, μία των Ηγετών της Ευρωζώνης των άλλων 18 και μία των Ηγετών όλων των 28 Μελών της Ε.Ε., θα μας αποβάλουν όχι μόνο από το Ευρώ, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ρίχνοντάς μας μερικούς τόνους Ανθρωπιστικής Βοήθειας! 

Μάλιστα οι Εταίροι έφτασαν στο σημείο να επιδείξουν στον Τσίπρα Φάκελο Σχεδίου Εξόδου της Ελλάδας, με καταγεγραμμένα όλα τα μέτρα που θα παρθούν για την αντιμετώπιση της! 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ 

Την Κυριακή λοιπόν 12 Ιουλίου 2015 τελειώνουν όλα, μια για πάντα για την Ελλάδα! Είτε με νέο μακροχρόνιο 3ο Μνημόνιο με επώδυνα μέτρα και λιτότητα, είτε με τραγική χρεοκοπία και πτώχευση.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ, ο οποίος σε μια στιγμή που ήταν άρρωστος εκεί στη Σουρωτή, πετάχτηκε ξαφνικά από το κρεβάτι του και χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί από τη χαρά του φωνάζοντας ότι η Παναγιά έκανε το θαύμα της και απέτρεψε ένα πολύ μεγάλο κακό που θα ερχόταν στην Ελλάδα! 

Συνδυάστε το προηγούμενο με αυτό εδώ που ίσως να σχετίζονται μεταξύ τους, αλλά και με την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Ενώ από το βράδυ του Σαββάτου ως το ξημέρωμα, αναμένονται πλήθη προσκυνητών όπως κάθε χρόνο στην καθιερωμένη Αγρυπνία στον Τάφο του Γέροντα στη Σουρωτή.... 


defencenet.gr
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top