ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλοδαρμός μαθητή: Αγανακτισμένοι γονείς με το περιστατικό - Απείλησαν και σήμερα τον 13χρονο - Ο ρόλος του Γρ.Ευημερίας

Ξυλοδαρμός μαθητή: Αγανακτισμένοι γονείς με το περιστατικό - Απείλησαν και σήμερα τον 13χρονο - Ο ρόλος του Γρ.Ευημερίας

Αγανακτισμένοι οι γονείς με το χθεσινό περιστατικό βίας σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Σήμερα το πρωί στο σχολείο βρέθηκαν οι γονείς του 13χρονου ο οποίος δέχθηκε επίθεση απο άλλο μαθητή. Εχοντας την συμπαράσταση του Διευθυντή, ο οποίος ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό ώστε να αναγνωριστούν όλα τα πρόσωπα μαθητών που συμμετείχαν, οι γονείς περιμένουν παραδειγματική και αποτελεσματική λύση. Τα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές θα αποτελέσουν και το κύριο εργαλείο έρευνας.

Στο σχολείο έφθασε τόσο η Αστυνομία όσο και το Γραφείο Ευημερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline στο σχολείο παρουσιάστηκαν και γονείς παιδιών στους οποίους έγινε παρατήρηση για τα χθεσινά γεγονότα. 

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και ξεσκονίζει κάθε βίντεο που έχει στην κατοχή της, ενώ το Γραφείο Ευημερίας, αναμένεται να ερευνήσει κάθε οικογένεια μαθητή που συμμετείχε στα βίαια γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες.

Αξίζει να αναφερθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο μαθητής που επιτέθηκε στο 13χρονο, προσήλθε κανονικά στο σχολείο, χωρίς ακόμα να υπάρξει άμεση τιμωρία.

Αυτό ανησύχησε τους γονείς, οι οποίοι τρέμουν στην ιδέα μη συμβούν χειρότερα, καθώς δεν ελήφθησαν άμεσα μέτρα.

Η ίδια πληροφορία αναφέρει ότι το Υπ.Παιδείας βρισκόταν σε άμεση επαφή με τη Διεύθυνση του σχολείου, η οποία έχει "διατάξει" την έρευνα.

Την ίδια ώρα, όμως, ο 13χρονος , βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος σήμερα με απειλές από μαθητές για να αποσύρουν οι γονείς του τις καταγγελίες. Οι γονείς είναι προβληματισμένοι, που ο εκφοβισμός συνεχίζει, ακόμα και μετά τις καταγγελίες στην Αστυνομία.

Κάποιοι γονείς, επικοινώνησαν με το ThemaOnline εκφράζοντας το φόβο τους για τα περιστατικά εκφοβισμού και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους, αναφέροντας ότι σκέφτονται σοβαρά αν πρέπει τα παιδιά τους να συνεχίσουν την φοίτηση τους σε ένα σχολείο που υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top