Βαρυμπόμπη: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καβγά - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Βαρυμπόμπη: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καβγά - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη και δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων ξεκίνησαν να λογομαχούν για ασήμαντη αφορμή (την ουρά) με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ξαφνικά, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.


Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα. Βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE