ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έλαμψε το Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years στο πιο πολυαναμενόμενο πάρτι της Λευκωσίας!

Έλαμψε το Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years στο πιο πολυαναμενόμενο πάρτι της Λευκωσίας!

Σ’ ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι έγινε η επίσημη παρουσίαση του μεγαλοπρεπούς Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years, που δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τους λάτρεις του εκλεκτού ουίσκι σε μια νέα εποχή πολυτέλειας.

Τo λαμπερό event πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα στο Ivory All Day Concept, στην πρωτεύουσα. Influencers, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, επιχειρηματίες από τον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, συνεργάτες και φίλοι απόλαυσαν μία βραδιά γεμάτη ενέργεια και διασκέδαση, που ήταν αφιερωμένη στο ανανεωμένο -αλλά παλαιωμένο- αυτό ουίσκι… με τις εξαιρετικά τολμηρές και φρουτώδεις νότες του.

Μεταξύ πολλών highlighters, οι προβολείς στράφηκαν στους λατινικούς αριθμούς «XX» που κοσμούν την ετικέτα, αλλά και στα φαντασμαγορικά dancing shows και τη ζωντανή μουσική που απογείωσαν την όλη βραδιά. On stage η εκρηκτική Shaya Hansen και o βιολιστής Μάριος Παύλου, ενώ πίσω από τα decks ήταν ο DJ African Stevenson, οι οποίοι χάρισαν ένα αξέχαστο μουσικό υπερθέαμα.

Γεύση, ήχος, εικόνα έκλεψαν τις εντυπώσεις, μεταξύ των οποίων και ο Brand Ambassador του Chivas, Κωνσταντίνος Καζέλης. «Μύησε» για τα καλά τους προσκεκλημένους στην επιτομή της εκλεπτυσμένης γεύσης, ετοιμάζοντας επιλεγμένα κοκτέιλ με ουίσκι από την πλούσια και πολυτελή γκάμα του Chivas Regal.

Μόλις ολοκληρώθηκε το πάρτι, όλοι και όλες έφυγαν κατενθουσιασμένοι και σίγουροι ότι το Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years, που κυκλοφόρησε ήδη στην κυπριακή αγορά, θα γίνει η νέα απόλυτη απόλαυση. Κάθε μπουκάλι, δημιουργήθηκε από τα πιο σπάνια και πολύτιμα Signature Single Malts της κάβας του Chivas, καθώς και με το μοναδικό Signature Single Grain της εταιρείας. Το αποτέλεσμα; Σαγηνευτικό! Το εξαιρετικό αυτό ουίσκι, έχει την υπογραφή του Master Blender Sandy Hyslop, και αποτελεί ενα φόρο τιμής στους πέντε προκατόχους του, που κατείχαν κρίσιμους ρόλους στην ιστορία του Chivas.

Το Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years, έρχεται σε μια αριστοκρατική συσκευασία, που εγείρει τη φαντασία και παρατείνει τον θαυμασμό, ενώ ταυτόχρονα η εκλεπτυσμένη γεύση του, αιχμαλωτίζει τον ουρανίσκο και γοητεύει την «παλέτα» όσων το δοκιμασουν στον υπέρτατο βαθμό. Αφήνει στο στόμα έναν βελούδινο συνδυασμό από μέλι ανθέων, σοκολάτα γάλακτος, αχλάδια ποσέ σε σιρόπι, βερίκοκο και ξύσμα πορτοκαλιού.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Μάθετε περισσότερα για το πολυτελές Chivas Regal Ultis XX Aged 20 Years, κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top