ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ Λάρνακας

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ Λάρνακας

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/12/2022 και ώρα 7.00μ.μ., στο Στάδιο Αμμόχωστος, στη Λάρνακα. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5.30 το απόγευμα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται δική τους ταλαιπωρία και καθυστερημένη είσοδο τους στις κερκίδες.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΚ θα παραχωρηθεί η Νότια Κερκίδα (πέταλο) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (κεντρική) και η ανατολική κερκίδα (θεωρεία).

Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Για τους οπαδούς της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Από η ώρα 6.00 το απόγευμα, μέχρι την έναρξη του αγώνα η Λεωφόρος Γιάννη Κρανιδιώτη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο του σταδίου μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser και αντίθετα. Το ίδιο θα γίνει και από τις 8.30 το βράδυ.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού
o Απαγορεύεται η είσοδος εντός του Σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής αντικειμένων θα βρίσκεται στο χώρο των ταμείων της κεντρικής εισόδου.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Αμμόχωστος για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Επίσης, ενημερώνεται το κοινό ότι η Αστυνομία θα λάβει αυστηρότατα μέτρα στους χώρους περιμετρικά του σταδίου για αποτροπή επεισοδίων, οχλαγωγιών και άλλων ανεπιθύμητων καταστάσεων βίας ή κακόβουλων ζημιών.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λάρνακα, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24-804040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top