ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέτρα του Ρωμιού: Φόνο εκ προμελέτης κατέδειξε η νεκροτομή της 28χρονης - Συνελήφθη ο σύντροφός της

Πέτρα του Ρωμιού: Φόνο εκ προμελέτης κατέδειξε η νεκροτομή της 28χρονης - Συνελήφθη ο σύντροφός της

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της Lesia Bykova, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της Lesia Bykova, 28 ετών από την Ουκρανία, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο νεκροτομείο Λευκωσίας.

Μετά από την πολύωρη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, προέκυψαν ευρήματα που υποδηλώνουν ότι ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική πράξη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο φίλο της και είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάφου και συγκεκριμένα δίπλα από την Πέτρα του Ρωμιού, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή με τον φίλο της, επίσης από την Ουκρανία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για την ανάσυρση του πτώματος της άτυχης γυναίκας, λόγω της απόκρημνης περιοχής, στη σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Για τον θάνατο της 28χρονης, κλήθηκε για κατάθεση ο φίλος της, ο οποίος, υποστήριξε ότι η πτώση της 28χρονης και εν τέλει ο θάνατός της οφείλεται σε ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top