LIKE ONLINE

Πατέρας στις ΗΠΑ κλήθηκε να πάρει το παιδί από το σχολείο αφού κατά λάθος έβαλε κουτάκι... μπύρας στη τσάντα του - Βίντεο

Πατέρας στις ΗΠΑ κλήθηκε να πάρει το παιδί από το σχολείο αφού κατά λάθος έβαλε κουτάκι... μπύρας στη τσάντα του - Βίντεο

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονέα να του τηλεφωνούν από το σχολείο του παιδιού του και να του ζητούν να έρθει να το παραλάβει νωρίτερα.

Αυτό συνέβη σε έναν μπαμπά πρόσφατα, όταν έβαλε κατά λάθος μια μπύρα στο κολατσιό του παιδιού του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας βιαζόταν να ετοιμάσει το παιδί του για το σχολείο εκείνο το πρωί και άρπαξε ένα κουτάκι μπύρας από το ψυγείο αντί για ένα κουτάκι αναψυκτικού.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Δυστυχώς, το λάθος ανακαλύφθηκε μόνο όταν το παιδί άνοιξε το κουτί με το κολατσιό του στο σχολείο και βρήκε την μπύρα. Το σχολείο επικοινώνησε αμέσως με τον πατέρα και του ζήτησε να έρθει να παραλάβει το παιδί του, επικαλούμενο ανησυχίες για την ασφάλεια και την ευημερία των άλλων μαθητών.

Ενώ το περιστατικό μπορεί να φαίνεται σαν ένα αθώο λάθος, αναδεικνύει ένα ευρύτερο ζήτημα γύρω από τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και τις πιθανές συνέπειες της χρήσης αλκοόλ.

Εκτός από τις πιθανές νομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, υπάρχουν επίσης σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με τη χρήση αλκοόλ, ιδίως για τους νέους, των οποίων το σώμα βρίσκεται ακόμη σε ανάπτυξη. Στέλνοντας κατά λάθος μια μπύρα στο σχολείο, αυτός ο πατέρας όχι μόνο έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παιδιού του, αλλά ενδεχομένως εξέθεσε και άλλους μαθητές στους κινδύνους του αλκοόλ.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top