Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, όλα έγιναν στο σπίτι της 13χρονης φίλης της λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.
Το κορίτσι, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πάει στο σπίτι για να παίξουν όταν κάποια στιγμή ο 85χρονος παππούς της φίλης της, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της εγγονής του και πλησίασε την 13χρονη.
Ο φερόμενος ως παιδόφιλος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Το κορίτσι αποκάλυψε στους γονείς του τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του ηλικιωμένου οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου.
Σε βάρος του 85χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσωρινό πάγωμα εκποιήσεων, «ντρίπλα» από κυβέρνηση
Οι πέντε πιο διάσημες παραλίες της Κύπρου - Βίντεο
Σοβαρό τροχαίο: Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα - Διασωληνωμένος 18χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




