Οικογένεια πολυτέκνων και μητέρα μονογονιός χρειάζονται τρόφιμα - «Σε εκλιπαρώ για βοήθεια»

Οικογένεια πολυτέκνων και μητέρα μονογονιός χρειάζονται τρόφιμα - «Σε εκλιπαρώ για βοήθεια»

Σχεδόν πλέον καθημερινά οι εθελοντικές ομάδες, ανεβάζουν αναρτήσεις για βοήθεια οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οικογένειες πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες, άνθρωποι με δυσκολίες να αντεπεξέλθουν και να καλύψουν τις βασικές ανάγκες.

Ακόμα μια μέρα όπου η εθελοντική ομάδα "For a better World" δημοσιεύει δυο περιπτώσεις πολιτών στην Κύπρο , οι οποίες χρειάζονται τρόφιμα και γάλα για τα παιδιά.

Πρώτη περίπτωση οικογένειας πολυτέκνων όπου ο πατέρας είναι με άδεια ασθενείας μετά από σοβαρή επέμβαση:

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μονογονεϊκή οικογένεια με δυο μικρά παιδιά όπου χρειάζονται τρόφιμα και είδη οικιακής υγιεινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE