Νέο επεισόδιο εγκατάλειψης παιδιού σε όχημα στην Ελλάδα – Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Νέο επεισόδιο εγκατάλειψης παιδιού σε όχημα στην Ελλάδα – Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Μεσολογγίου έβγαλαν από σταθμευμένο ΙΧ ένα 4χρονο κορίτσι, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου.

Το κοριτσάκι είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, ο οποίος έκανε ψώνια σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ.

Περαστικοί από το σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία με τους αντρες της ΔΙΑΣ να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να απεγκλωβίζουν το παιδί.

Το κοριτσάκι για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Αγρίνιο, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE