Κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή – «Τσουχτερό» το πρόστιμο για τον καθένα

Κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή – «Τσουχτερό» το πρόστιμο για τον καθένα

Εξώδικα 3.000 ευρώ για τον κάθε ένα εκδόθηκαν σε δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη, στις 06:55, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας βρίσκονταν στην περιοχή Ελιζέτα έδαφος του χωριού Μαντριών για πρόληψη λαθροθηρίας, όταν άκουσαν πυροβολισμούς να προέρχονται από απαγορευμένη περιοχή.

Όταν πλησίασαν το μέρος εντόπισαν δυο πρόσωπα ηλικίας 26 ετών να κυνηγούν μέσα στα όρια απαγορευμένης περιοχής για το κυνήγι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα κυνηγετικά τους όπλα και αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων και εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον κάθε ένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE