Οδηγοί προσοχή - Συσσωρεύτηκε νερό στον αυτοκινητόδρομο λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Οδηγοί προσοχή - Συσσωρεύτηκε νερό στον αυτοκινητόδρομο λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Συσσώρευση νερού λόγω έντονης βροχόπτωσης παρατηρείται γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή παρά το Ζύγι, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό, ιδιαίτερα σε σημεία του αυτοκινητόδρομου πριν από την έξοδο προς Ζύγι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Η Αστυνομία συστήνει στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Βροχές σημειώνονται σε διάφορες περιοχές ανά το παγκύπριο, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE