ΕΛΛΑΔΑ

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε πρώην παίκτη ριάλιτι – Είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με 1,5 εκ. ευρώ

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε πρώην παίκτη ριάλιτι – Είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με 1,5 εκ. ευρώ

Δέκα χρόνια και τρεις μήνες κάθειρξη ήταν η τιμωρία που επέβαλαν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στον 35χρονο , πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με το αυτοκίνητό του στο οποίο βρέθηκε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών.

Παρά την καταδίκη του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό , με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα .

Τι είπε για το 1,5 εκ. ευρώ

«Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες τις οποίες ξεκίνησα να παίρνω για να ανταπεξέλθω σε ερωτικά ραντεβού. Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος στην απολογία του .

Σε ερώτηση που δέχτηκε από την εισαγγελέα για το υπέρογκο ποσό που είχε συγκεντρώσει, ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του εκδοχή

Πρόεδρος: Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ πως βρέθηκε;

Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.

Πρόεδρος: Πως αφυπνιστήκατε; Πως είπατε σταματάω;

Μάρτυρας: Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης. Ε…μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από την εισαγγελέα για το υπέρογκο ποσό που είχε συγκεντρώσει, ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του εκδοχή ισχυριζόμενος ότι : «Δεν ξέρω πως είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομόφυλους άνδρες επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, λέγοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος. «Ο ιατροδικαστής λέει ότι ενδέχεται να είχε θολώσει. Αλλά είχε συνείδηση του άδικου της πράξης του. Ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να πάει φυλακή, να καταδικαστεί όπως κατηγορείται».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top