ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε από τους IDF μια 27χρονη όμηρος που είχε απαχθεί από το μουσικό φεστιβάλ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε από τους IDF μια 27χρονη όμηρος που είχε απαχθεί από το μουσικό φεστιβάλ

Για περισσότερους από δύο μήνες, η 27χρονη Άντεν Ζακάρια, η οποία βρισκόταν στο φεστιβάλ «Supernova» στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και απήχθη από τη Χαμάς, χαρακτηριζόταν «όμηρος» από τις ισραηλινές αρχές.

Η οικογένειά της κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την εντοπίσει και σήμερα δυστυχώς ενημερώθηκε πως η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε. Μαζί της στο φεστιβάλ, βρισκόταν και ο σύντροφός της, ο οποίος είχε δολοφονηθεί επί τόπου από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Για περισσότερες από 60 μέρες, η μητέρα της περίμενε να ακούθσει κάποια καλή είδηση για την κόρη της, ωστόσο σήμερα το πρωί οι Ισραηλινές Δυνάμεις την ενημέρωσαν πως εντόπισαν τη σορό της, μαζί με εκείνη ενός 36χρονου στρτιώτη στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν λάβει τα τραγικά νέα, η μητέρα έλεγε για την κόρη της: «Αν υπάρχει κάτι που δεν της λείπει, αυτό είναι το χαμόγελό της. Συνήθιζε να εκφράζει καθημερινά την ευγνωμοσύνη της για ό,τι έχει - τη δουλειά της, τους γονείς της, τους φίλους της. Είναι αδύνατο να ζήσουμε χωρίς αυτή...».

Δύο έφεδροι στρατιώτες σκοτώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την ανάκτηση των νεκρών. Ο ένας από αυτούς ήταν γιος του Γκάντι Εϊζενκότ, του πρώην αρχηγού του γενικού επιτελείου στρατού και μέλους σήμερα το πολεμικού συμβουλίου του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top