ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Business News: Χωρίς «Μαραγκό» ο Άγιος Δομέτιος - Κλείνει ο ένας μετά τον άλλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Business News: Χωρίς «Μαραγκό» ο Άγιος Δομέτιος - Κλείνει ο ένας μετά τον άλλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σμικρύνεται ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Chrysostomos Marangos Bakeries Ltd. Υποκαταστήματα της γνωστής αλυσίδας ειδών αρτοποιίας κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άγιος Δομέτιος έμεινε χωρίς… Μαραγκό, τη στιγμή που είχε δυο υποκαταστήματα στο εν λόγω προάστιο της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τα μαγαζιά στη Γρηγόρη Αυξεντίου και την Βασιλέως Κωνσταντίνου, που σας παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες του παρόντος ρεπορτάζ και οι οποίες λήφθηκαν εντός της ημέρας (10/09).

Όπως πληροφορούμαστε επίσης εν μια νυκτί και χωρίς προειδοποίηση προς τους πελάτες, έκλεισε και ο φούρνος στα Λατσιά.

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, προσπάθησε νε επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της εταιρείας Chrysostomos Marangos Bakeries Ltd, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση στις κλήσεις μας.

 

Η εταιρεία Chrysostomos Marangos Bakeries Ltd. ιδρύθηκε το 1991 από τον κ. Χρυσόστομο Μαραγκό.  Σύμφωνα με σημείωμα στον λογαριασμό της εταιρείας στο facebook, «το πρώτο κατάστημα και εργαστήριο των αρτοποιείων Marangos βρισκόταν σε ένα μικρό χώρο σε μια γειτονιά του Αγίου Δομετίου με πρώτο προϊόν παραγωγής την παραδοσιακή πίττα για σουβλάκια. Με επιμονή, σωστή οργάνωση και μεράκι ο κ.Χρυσόστομος Μαραγκός κατάφερε να αναπτύξει τον μικρό φούρνο σε μια από τις πιο μεγάλες αλυσίδες αρτοποιείων στη Κύπρο…».

Πάντως, από το 2013, όταν η κρίση είχε δείξει για τα καλά τα δόντια της, η γνωστή αλυσίδα άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα. Όπως είχε δημοσιευτεί τον Μάρτιο του 2013, έξι υποκαταστήματα επρόκειτο να βάλουν λουκέτο…

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top