ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη - Βίντεο από τις άγριες αποδοκιμασίες συγγενών και φίλων του 31χρονου

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη - Βίντεο από τις άγριες αποδοκιμασίες συγγενών και φίλων του 31χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα.

Ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε. Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

 

Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Νωρίτερα και έπειτα από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top