ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάγωσαν ένοικοι πολυκατοικίας στη Λευκωσία: Υπόγειο μετατράπηκε σε πισίνα! «Βούλιαξαν» τα αυτοκίνητα τους

Πάγωσαν ένοικοι πολυκατοικίας στη Λευκωσία: Υπόγειο μετατράπηκε σε πισίνα! «Βούλιαξαν» τα αυτοκίνητα τους

Καταστράφηκαν αυτοκίνητα στη Μακεδονίτισσα από τις καταιγίδες της Κυριακής (20/09) σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο συγκεκριμένο προάστιο της Λευκωσίας το ύψος του νερού κάλυψε ακόμα και τα παράθυρα των αυτοκινήτων.

Μάλιστα τα τρία αυτοκίνητα μιας οικογένειας καταστράφηκαν ολοσχερώς με το κόστος των ζημιών να υπολογίζονται στις 25.000 ευρώ. Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline είναι αποκαλυπτικές των ζημιών που υπέστησαν οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, απευθύνθηκαν απελπισμένοι σε εμάς επισημαίνοντας μας, τις ανυπολόγιστε ζημίες που υπέστησαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Στην πολυκατοικία που διαμένουν, ο χώρος στάθμευσης είναι υπόγειο, και δυστυχώς το υπόγειο μετατράπηκε σε πισινά μέσα σε λίγη ώρα από το νερό! Όπως μας τόνισαν με το που άρχισαν οι πρώτες βροχές αντιλήφθηκαν πως ο χώρος στάθμευσης γέμιζε συνεχώς νερό.

Μόλις κατέβηκαν οι ένοικοι της πολυτοκίας τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο αντίκρισαν το πιο κάτω θέαμα, τα αυτοκίνητα τους είχαν βουλιάξει στην κυριολεξία στο νερό… Μάλιστα και τα τρία αυτοκίνητα μιας οικογένειας ήταν κάτω απ΄ το νερό!

Μάλιστα από το νερό καλύφθηκαν και τα δωμάτια όπου βρίσκονταν τα κουτιά της ηλεκτρικής όπου έπρεπε άμεσα να διακοπεί το ρεύμα για μη τυχόν ηλεκτροπληξία. Με το κλείσιμο του ρεύματος, έκλεισαν και οι σχάρες που μαζεύουν τα όμβρια ύδατα με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα το υπόγειο πάρκινγκ να γεμίζει με νερό που έφτασε μέχρι και το 1 μίση μέτρο!

Τα αυτοκίνητα «κολυμπούσαν» στο νερό με το ένα να κτυπά το άλλο, για περισσότερο από πέντε ώρες! Όπως μας αναφέρθηκε από τους ιδιοκτήτες, το ένα από τα τρία οχήματα είχε αγοραστεί τρεις μέρες προηγουμένως και ήταν ολοκαίνουργιο! Το κόστος της ζημίας των ανθρώπων αυτών ξεπέρνα τις 25 χιλιάδες ευρώ!

Ποιος θα πληρώσει την νύφη κύριοι;

Ποιος ευθύνεται για την κατάντια αυτή;

Ποιος θα αποζημιώσει τους ανθρώπους αυτούς που είδαν μέσα σε 10 λεπτά την περιουσία τους να βουλιάζει στο νερό!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top