Παντού Αστυνομία: Αυξημένη παρουσία στους δρόμους – Περιπολίες για διαρρήξεις και φωτιές

Παντού Αστυνομία: Αυξημένη παρουσία στους δρόμους – Περιπολίες για διαρρήξεις και φωτιές

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία αφού αναμένεται μαζική έξοδος οχημάτων στο οδικό δίκτυο.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, αναμένεται να παρατηρηθεί μαζική έξοδος οχημάτων και αυξημένη τροχαία κίνηση σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και στο οδικό δίκτυο ορεινών και ημιορεινών περιοχών.

Ως εκ τούτου, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας. Ήδη η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια του κοινού σε παγκύπρια βάση, με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Επίσης, πρόσθετα μέτρα ασφαλείας με μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες, λαμβάνονται τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο, για πρόληψη αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως είναι οι διαρρήξεις και κλοπές.

Εξάλλου, αυξημένα μέτρα λαμβάνονται και σε χώρους μαζικής διακίνησης του κοινού, όπως είναι οι εμπορικοί δρόμοι και πολυσύχναστα μέρη και θέρετρα, με σκοπό την πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής παρανομίας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα θέματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter), καθώς επίσης και από την ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicnews.com.

Τέλος, δεδομένου ότι ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά μεγάλος, η Αστυνομία επισημαίνει τη συνεχή παρουσία της μέσω της περιπολιακής κάλυψης κυρίως δασικών και αγροτικών περιοχών, καθώς και τη λήψη μέτρων όσων αφορά στους παρανομούντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE