Τρομακτική στιγμή σε κυπριακή εκπομπή: Παρ’ ολίγον τροχαίο ατύχημα σε ζωντανή σύνδεση – Δείτε βίντεο

Τρομακτική στιγμή σε κυπριακή εκπομπή: Παρ’ ολίγον τροχαίο ατύχημα σε ζωντανή σύνδεση – Δείτε βίντεο

Ζωντανή σύνδεση από την λεωφόρο Ελλάδος στην Αραδίππου, είχε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου η εκπομπή του Alpha «Alpha Καλημέρα» και παρ’ ολίγον οι τηλεθεατές να δουν ζωντανά στον αέρα τροχαίο ατύχημα.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από καταγγελίες πολιτών ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος καθώς πολλοί οδηγοί τρέχουν αρκετά, πάνω από το όριο ταχύτητας.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, παρ’ ολίγον δυο οχήματα να συγκρουστούν μεταξύ τους και να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

«Παιδιά ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πριν να γίνει ατύχημα. Δεν θέλω να το ζήσω αυτό στον αέρα, είναι από τα λίγα που δεν έζησα», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Αγαπητού.

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Καθόλου παρεμβατικός, αλλά συμβουλευτικός ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου»

Καθόλου παρεμβατικός αλλά συμβουλευτικός και υποστηρικτικός θα είναι ο ρόλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE